LINNÉA BRYNGNÄS

AU PAIR I SAN DIEGO 2016/2017

Lång men bra dag

Kategori: vardag

Åh herre gud... I lördags så gick jag upp kl nio på morgonen och satt inte ner förän sju på kvällen...
 
Jag jobbade som vanligt på morgonen på FRISKISSVETTIS och jag tog bara hand om två barn så det var skönt, eftersom jag inte var frisk än. När jag hade jobbat klart så gick jag till GRANDparfymeri och hade planerat att köpa en parfym eftersom min har varit slut allt för länge men när jag kom dit så hade de något slags evenemang men hittade i alla fall parfymen jag ville ha. Dock var det extremt mycket människor och jag hade bråttom hem så jag sket i att köpa något och stack hem istället. När jag kom hem så bytte jag bara min friskiströja till något annat och gick igen. Tog mig till Slottsskogen för att hämta upp Cornelia för att leka på lekplatsen. Hon älskar att gunga för det är det ända hon gör på dagis och det var det hon ville göra i lördags också. Vet inte hur men vi lyckades vara där i tre och en halv timma utan att inte ha något att göra, haha. Trodde först att hon skulle tröttna efter en timma men hon hade det jätte kul. När klockan var halv sju så lämande jag Cornelia till sina föräldrar igen och då åkte jag hem.
 
Vad tror du att jag gjorde när jag kom hem? La mig i soffan och kopplade av. Gud vad det var efterlängtat! Mamma lagade tacos också och sedan spenderades min kväll i soffan med mamma och Så Mycket Bättre. 
 

Fredagens barnvaktsjobb

Kategori: vardag

Trots att jag var sjuk i fredags så tar jag mig upp från soffan för att åka ut till Näset för att hämta upp Cornelia från skolan. Det går bra och när vi kom hem så var Alexander och Leonard redan hemma och satt och spelade FIFA. Eftersom Cornelia är tre år fick jag vara med henne, och killarna var ju rätt så inne i deras FIFA match så jag störde de inte, hehe. Cornelia tog fram alla sina leksaker och hon var så söt! När klockan blev fem, halv sex så skulle Alexander spela Hockey så då var jag med Leonard också. Eller han satt och kolla film så var jag med Cornelia bredvid. Men allt gick bra och sedan vid halv sju så kom pappa och hämtade mig. 
 

Ingen bra buss/spårvagns dag

Kategori: vardag

igår skulle jag träffa familjen igen för att lära mig skolans väg och sedan vägen hem till dem, men allt gick inte som det skulle, haha...
 
Igår när klockan närmade sig fyra så gick jag ner till hållplatsen för att ta mig ut till Näset. När jag stod och väntade på att min spårvagn skulle komma så kom Elin och Kajsa fram till mig som jag inte har träffat på jätte länge. Eftersom jag skulle med min spårvagn och de skulle iväg till sin skola så pratade vi inte alls länge men jag blev så chockad (på ett bra sätt) att se tjejerna så jag glömde bort när spårvagnen skulle komma. När tjejerna gick så gick jag bort till busskurerna och när jag stannar så ser jag min spårvagn åka förbi mig, typiskt. Smsar mamman jag ska träffa och hon säger att det inte är någon fara eftersom att hon också blev sen. Sedan blir den nya spårvagnen som jag ska ta några minuter försenad så jag blir lite stressad eftersm jag inte vill missa bussen som jag sedan ska byta till. När jag kommer fram till Opaltorget så går jag till busskurer så står det att bussen är tio minuter försenad... Då hör mamman av sig igen och säger att hennes buss sitter fast i bilkö så hon kommer komma sent. När min buss väl kommer så är allt bra, men när jag sedan kommer fram till hållplatsen där ena killen ska möta mig som är åtta år, inte är där blir jag lite nervös eftersom jag tror att något har hänt! Men sedan ser jag honom springandes till mig, haha. Vi går och hämtar Cornelia på dagis och sedan går vi hem till dem och då kommer mamman, haha.