LINNÉA BRYNGNÄS

AU PAIR I SAN DIEGO 2016/2017

Ett pyttelitet steg på vägen

Kategori: Förberedelser inför mitt år som Aupair, vardag

Var precis på vårdcentralen och som jag trodde så har de inte mina journaler från Östra. Jag ringde chefen igen för den avdelning jag låg på och berättade allt som gått fel och hon bad mig ringa kontaktpunkten igen och vara mer envis, så det var precis vad jag gjorde. Pratade med en jätte trevlig person som förstod frustrationen och då la hon ett ärende till läkarna. Får se vad som händer nu... Är i alla fall just nu på hållplatsen och väntar på bussen hem. 

ÖÖÖÖÖ

Kategori: Förberedelser inför mitt år som Aupair, vardag

Blir så trött... Har inte fått tillbaka ett svar på mitt mail jag skickade till den läkarn jag hade förut. Igår ringde jag ett nummer till den avdelning jag låg på när jag behandlades och då kopplade hon mig till ett annat nummer och då berättade jag om min situation och då sa de att jag var behandlad för ett bra tag sedan och behöver då gå till en vårdcentral och då får devkolla i min journal...? Förstår inte riktigt varför inte Östra kan ta fram min journal men orkar inte ifrågasätta så imorgon ska jag gå till vårdcentralen så får jag se vad de säger om de inte kan hjälpa mig vet jag inte vad jag ska göra... Jag har behandlats på Östra i 17 år och det har tagit över två månader att försöka få ett intyg, det är inte okej.. 

jag är redo för 2016

Kategori: Förberedelser inför mitt år som Aupair

I början av december förra året så ville Cultural Care (förmedlingen som jag åker med) att jag skulle skaffa ett intyg från min gamla läkare eftersom det ändå handlar om min hjärna och mitt hjärta. Min pappa gav mig något nummer som jag ringde och jag satt säkert i 5 telefonköer och blev vidarekopplad till olika avdelningar på Östra sjukhuset och när jag kom fram till sista samtalet skrev de upp mig på någon lista och sa att de skulle ringa upp mig. Dagarana gick men jag hörde inget. Jag ringde igen och i varje samtal jag blev kopplad till berättade jag att jag behövde ett intyg och att det var viktigt och så blev jag kopplad till samma igen och de berättade att jag redan var listad och skulle ringa men nu har det gått tre veckor på 2016 tom och jag har fortfarande inte hört något. MEN så slog det mig att jag kanske ska kolla på deras hemsida istället så jag går in där och letar upp någon hjärtavdelning och där står min gamla läkaren mail. Så jag mailade henne i torsdags, så jag får se när jag får svar från henne. Min kontaktperson, Malin, sa att jag kan börja matcha med familjer så fort jag fått mitt intyg från läkaren. Spånnande!