LINNÉA BRYNGNÄS

AU PAIR I SAN DIEGO 2016/2017

godnatt

Kategori: vardag

Jag har lite ångest nu.. Skickade in mitt prov för en en timma sedan ungefär och jag ångrar det, ååå jobbigt. Pappa säger att det ser bra ut men jag har fan ingen aning. Har skrivit så länge så jag vet inte ens vad det handlar om... Jaja, gjort är gjort. Skönt att det är över i alla fall!
 
Nu ska jag lägga mig. Börjar åtta imorgon med samhäll. Slutar vid två och då åker jag och Persabel till friskis. Sedan ska jag antingen på bio med Tessa eller bara ta en slö fika. Får se hur vi båda mår efter en hård timma på friskis/sportlife.

core

Kategori: vardag

Har precis varit iväg på ett corepass med Persabel. Känner att jag håller på att bli sjuk så jag orkade inte med alla steg, men skönt var det i allafall! Imorgon blir det jympa direkt efter skola!
 
Denna kväll ska spenderas framför plugg, mitt prov ska vara inskickat i morgon, men jag vill gärna skicka in det ikväll så det är gjort så ikväll blir det att skriva skriva skriva!

Månadsresumé: Januari 2013

Kategori: resume

Denna månad har både varit bra och dålig. Har inte hänt något stort, men planer har planerats till sommaren. Vill inte säga något för än allt är klart/bokat, om det äns blir av. Skolan drog igång igen med en ny classmate, hon heter Elin. Min tyskalärare är fortfarande sjukskriven så vi har fortfarande en vikarie som verkar hata mig. Pappa har fyllt år. Både Lina och Sara har börjat blogga, kolla in här och här. Jag har fått en ny favoritbakelse: Dammsugare. Bara pågrund av att Amanda snapchata en bild, men tack Amanda!!! Äntligen har Marabou Black kommit ut i butikerna igen, denna gången för att stanna. Det är min absoluta Marabou favorit, är galen i lakris. 
 
Ja, det var denna månad.